Design interior mansarda amenajare contemporana Mogosoaia 2

Amenajarea mansardei mai jos mentinate face parte dintr-o casa unifamiliara compusa din parter, etaj si mansarda amenajata. Proprietarii beneficiind de avantajele obtinerii acesteia, au purces la gasirea unei alternative in amenajare a acesteia.

Spatiul s-a dorit de beneficiari a fost: o bucatarie mica gen chicineta cu un bar deschis si care sa fie utilata cu electrocasnice precum: un cuptor cu microunde care sa permita doar incalzirea preparatelor, o chiveta mica si un frigider generos. Spatiul dorit a fost unul deschis, si s-a optat pentru un open space pentru zona de living, destindere.

proiect-design-interior-mandarda-mogosoaia-33

Pentru zona deschisa de zi, au mai fost propuse de catre firma www.decodesigninterior.com zone de depozitare: dulapuri generoase, mai ales pentru lucrurile din intreaga casa, un TV cu sistem rotativ care sa permita vizionarea atat din zona de canapele cat si din zona de luat masa.

Cromatica aleasa ese unitara, nuantele pastrandu-se atat in mobilierul propus al bucatarie, mesei si in zona de sedere : zona de destindere/zi cat si in nuantele acesoriilor: lampi, poufuri, scaune, covoare.

Follow: