Home » #Design interior pentru amenajare interioara apartament Penthouse

#Design interior pentru amenajare interioara apartament Penthouse

O amenajare minimalista in zona centrala a orasului, aproape de Piata Unirii, ce propune sa integreze dorintele beneficiarilor de a avea un apartament amenajat la cele mai bune standarde de design interior cu tehnologie de ultima clasa, ce a fost integrata in spatii.
In solutia de design interior, s-a mers pe un limbaj discret al optimizarii spatiului sugerat de linia minimalista.
Panourile tip lambriu cu finisaje lucioase, gandite in zone punctuale ca o continuitate a mobilierului dau impresia de spatialitate al intregului ansamblu.
Piesa centrala-masa construita pe un blat solid de lemn alb, are posibilitatea de extinde structura prin glisare si poate mari suprafata din jurul ei, marind zona de sedere. Canapeaua din living prin dimensiunea ei apare ca element predominant, în contextul dominat de culori neutre ca fundal, marcând clar spatiul destinat relaxarii.
Compozitia mobilierului , incadreaza plasma gandita suspendat, pe peretele drept fundal.Peretele placat cu piatra naturala bruta, am dorit-o gandita in asa fel incat sa creeze un contrast intre cele doua elemente mobilier-perete.

Am ales spatii de depozitare amplasate in imediata apropriere a canapelei pentru a ascunde o parte din necesarul de lucruri ce trebuie ascuns vederii.Modul de organizare al fronturilor , cu jocul de plin si goluri pe langa rolul functional, care permite o depozitare optima, are si un rol estetic.Designul interior este de actualitate, pastrand o linie moderna dar pastreaza un aer cald si primitor, dupa dorintele beneficiarilor.

Linia baii pastreaza aceleasi principii ca si in restul incaperilor.Aici s-a dori ca tehnologia sa se faca simtita ca in restul incaperilor, amplasand o plasma care sa reziste la umiditate, cada cu hidromasaj si dus tip cascada.

Follow: