Home » # Design interior pentru amenajare interioara apartament lux, stil glamour, Baneasa

# Design interior pentru amenajare interioara apartament lux, stil glamour, Baneasa

Designul interior al apartamentului in stil glamour, s-a dorit a fi unul tratat exclusivist, avand in vedere
ca beneficarii au dorit game de produse personalizate in care au fost integrate anumite piese ce au fost lucrate manual.Faptul ca apartamentul este amplu si are un spatiu generos, a permis integrarea unor piese de mobilier cu forme aparte din game de lux, cu finisaje pretioase.
Interventia echipei decodesigninterior.com s-a facut din faza incipienta, permitand creea unei solutii pentru sistemul de iluminat si integrarea unui sistem tip casa inteligenta.

design interior dormitor matrimonial amenajare imobil din Baneasa

Intreaga amenajare are la baza un stil cu influente neoclasice, adaptat la nevoile contemporane, pastrand o atentie deosebita pieselor importante din amenajare, acestea avand un caracter atemporal.
Spatiile pastreaza o linie comuna, mobilierul luxos este confortabil si practic, pastreaza totusi o linie gratioasa si elegante, prin formele adaptate nevoilor actuale.
Coloristica principala din toate incaperile au fost gandite diferit, fiecare incapere avand o abordare distincta. Camerele au un fundal diferit, diferentele din fiecare spatiu fiind subliniate de accentele date de mobilierului principal.
In living si dinning s-a dorit o fluidizare a spatiului dedicat activitatilor din cursul zilei, dedicat mai mult socializarii din cadrul familiei si oaspetilor. S-a ales o configurare mai deschisa a acestora, apeland la elemente de separare tip sticla, pastrand totusi suprafete translucide prin care lumina sa poata patrunde si catre alte spatii de acces, spre alte incaperi.

Pentru zona de dinning-living, s-a dorit o compartimentare de zona de hol cu pereti mobili din sticla decorata, pentru a oferi intimitate atat fata de holul comun dintre cat si fata de holul de la intrare.

design interior exclusivist pentru dormitor oaspeti pentru amenajare imobil din Baneasa

Dormitoarele s-au dorit unele somptuoase, amplu decorate, iar in dormitorul principal s-a dorit integrarea unui semineu decorativ, pe bioetanol.


design interior bucatarie cu insertii tip Swarovsky

Dormitorul matrimonial este deservit de un dressing generos, cu depozitari realizate la comanda. În ceea ce priveste baile, baia matrimoniala, mult mai spatioasa, este tratata mult mai pretios decat restul spatiilor.

Follow: