Home » # Decorare interiora contemporana casa Domnesti, Ilfov

# Decorare interiora contemporana casa Domnesti, Ilfov

Compartimentarea existenta între living si holul de la intrare a fost partial îndepartata.

Functia de depozitare necesara intregului spatiu a fost realizata prin introducerea unor piese de mobilier realizate special pentru aceasta amenajare. Preferinta beneficiarei pentru obiectele sculpturale este clar evidentiata prin introducerea acestor elemente de sculptura in zonele de interes.

Pentru a aduce ceva nou intregii amenajari si a o personaliza, am optat pentru montarea de panouri decorative intre spatiul de intrare si zona de zi si dinning room.

Proiectul de design interior simplificat, a fost inceput cand apartamentul a fost finisat, cu mobilierul in finisaj stejat achizitionat.Pentru ca intreg spatiu nu era incomplet, s-a apelat la echipa decodesigninterior.com pentru a aduce o nota personalitate intregului spatiu.

Din punctul de vedere al finisajelor, pe langa placarea ceramica existenta, s-a gandit o tratare unitara cu finisaje la mobilier din stejar si culori cat mai deschise si mate, predominanta fiind culoarea untului si albul.
Peretele partial ce separa acum zona de intrare si cea de living lasa sa circule totusi lumina, prin traforul partial gandit peste zona golului pe zona de acces dinspre living.

decorare-interiora-living-contemporan-casa-Domnesti

Aspect texturat discret si mat in solutia de design interior, maximizeaza ideea de caldura a spatiului interior.

Follow: