Decorare interiora contemporana casa Domnesti, Ilfov

Compartimentarea existenta între living si holul de la intrare a fost partial îndepartata.

Functia de depozitare necesara intregului spatiu a fost realizata Introducerea unor piese de mobilier realizate special pentru aceasta amenajare. Preferinta beneficiarei pentru obiecte sculptural este clar evidentiata.

Pentru a aduce ceva nou intregii amenajari si a o personaliza, am optat pentru montarea de panouri decorative intre spatiul de intrare si zona de zi si dinning room.

Proiectul de design interior simplificat a fost inceput cand apartamentul a fost finisat, cu mobilierul in finisaj stejat achizitionat si pentru ca intreg spatiu era fad, s-a apelat la echipa decodesigninterior.com pentru a aduce ceva personal spatiului.

Din punctul de vedere al finisajelor, pe langa placarea ceramica existenta a spatiului s-a gandit o amenajare unitara cu finisaje la mobilier din stejar si culori cat mai deschise mate, predominanta fiind culoarea untului si alb.
Peretele partial ce separa acum zona de intrare si cea de living.

decorare-interiora-living-contemporan-casa-Domnesti

Aspect texturat discret si mat ce maximizeaza ideea de caldura a spatiului interior rolul sau de articulare a spatiilor si, în acelasi timp.

Follow: