Home ┬╗ #Amenajare interioara casa cu decorare living in Domnesti

#Amenajare interioara casa cu decorare living in Domnesti

Amenajarea de fata are ca beneficiari o familie tanara care si-au dorit o linie moderna, adaptata cerintelor lor, pastrand doar piese esentiale si fara a incarcat solutia de design interior.

Toate spatiile amenajate sustin intregul concept prin abordarea unui stil modern, unde atentia prin tratarea spatiilor s-a axat pe zonele comune-living, bucatarie, dinning, acolo unde familia se va reuni zi de zi.
Compartimentarea dintre hol , dinning si living a fost partial îndepartata. alegand un spatiu semi-deschis, tip trafor, iar functia de depozitare a fost concentrata la nivelul scarii de acces, prin introducerea unor piese de mobilier realizate special pentru aceasta amenajare.
Fluidizarea spatiului disponibil a fost facuta prin tratarea unitara al conceptului de design interior propus, lucrand ca un fundal “suport”, iar orice element de accent, ca pe un obiect clar definit, prin forma si textura acestuia, echilibrand abordarea.

amenajare-casa-living-domnesti
amenajare-casa-moderna-domnesti

Aceiasi nota continua se regaseste si la etaj, fara sa separe linia propusa de la parter, caci s-a dorit o abordare unitara.Linia moderna s-a pastrat si in aceste spatii, pe fundalul echilibrat cu tonuri contrastante, integrand acele mici accente, care sa personalizeze spatiul.

Follow: