Home ยป # Design interior pentru amenajare apartament, zona Traian, Bucuresti

# Design interior pentru amenajare apartament, zona Traian, Bucuresti

Apartament situat in sectorul 2 din Bucuresti, s-a dorit a fi amenajat prin mobilier. Interventia firmei decodesigninterior a avut loc cand a fost necesara mobilarea acestuia si singurele mici modificari care s-au mai putut face au fost la racordarile la instalatii fara a afecta major propunerile dezvoltatorului care a vandut apartamentele.

Avand in vedere ca apartamentul este unul deschis, s-au propus nuante cromatice cat mai luminoase unde bejul este predominant, cu mici contraste intre finisajele mate cu cu cele texturate din lemn inchis.

Pentru apartamentul mai jos mentionat acesta are 3 camere, echipa Deco Design Interior , firma intervenind in faza imobilului cand acesta nu a avea o parte din piese alese, echipa decodesigninterior impreuna cu proprietarii, reusind sa se decida in alegerea celor mai potrivite produse, din gama oferita de dezvoltator.

Amenajarea s-a dorit una moderna spre contemporana, iar accentul s-a pus pe mobilarea apartamentului si imbunatatirea interioarelor cat mai bine.
Pentru ca spatiile de depozitare nu au fost suficient de generoase, holurile lipsind cu desavarsire, s-a optat pentru crearea acestora atat in zona de intrare.

Am ales alocarea unui spatiu special pentru dressing cu spatiu suficient pentru depozitare si transformarea unui dormitor in dressing.

Pentru dormitor, culoarea predominanta este crem cu accentele de culoare pe pereti in contrast cu tapetul cu o textura discreta si alegerea unui iluminat ambiental pentru a nu obosi.

Mici accente contrastante la mobilier si un design minimalist. Dressingul a fost plasat langa dormitor, nevoia bneficiarei de a avea un spatiu generos depozitarii hainelor, acesta a fost transformat de firma decodesigninterior dintr-un dormitor de o persoana intr-un spatiu amplu, rezervat strict pentru depozitare.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *