Home ┬╗ # Design interior beauty salon, stil glamour, Pitesti

# Design interior beauty salon, stil glamour, Pitesti

Toate spatiile amenajate sustin intregul concept elaborat prin abordarea unui stil exclusivist si luxuriant care sa aminteasca de profilul activitatii desfasurate – servicii in domeniul frumusetii si ingrijirii corporale.
Acest spatiu propune o identitate puternica si eleganta prin simplul fapt ca designul interior ales are elemente particulare, linii clare si elemente luxuriante ce se regasesc in amenajare.
Astfel, zona de primire a clientelor are un caracter deschis, amplu, iar accesul spre cabinetele individuale se face prin traversarea zonei principale. Prin solutia de amenajare s-a realizat o separare clara între spatii.

design-interior-salon, beauty-saloane-interioare, Classy-Salon-Pitesti

Prin tratarea unitara al designului interior propus, finisajul special al vopselei de la pereti si tavan, aduce o nota de eleganta si lux prin efectele decorative cu o tenta discreta sidefie, in ape, sugerand o nota exclusivista si rafinata a tratarii spatiului interior.

Elemente care se gasesc in natura au fost integrate in solutie pe alocuri, fie ca este vorba de un perete vegetal, fie ca sunt flori expuse, sau elemente “simbol” regasite in imprimeurile de la pereti, am dorit sa inducem ideea subtila, ca natura prin aportul pe care aceasta in aduce in acest spatiu, contribuie si in sfera de activitate in care isi face cunoscuta prezenta.

design interior din holul salonului
design interior salon intretinere corporala
design interior cabinet intretinere faciala
design interior salon zona de masaj

Follow: