Home ยป Design interior magazin cosmetice Bio Boutique

Design interior magazin cosmetice Bio Boutique

Beneficiarii acestui spatiu comercial si-au dorit un o amenajare interioara care sa respecte specificul magazinului ce are ca profil comercializarea produselor de ingrijire personala cu produse dedicate – produse bio, ecologice.

Echipa noastra a conturat pentru solutia de design interior materiale care sa faca trimitere la elementele naturale – bete de bambus, furnir natural, tesaturi din materiale naturale – iuta/canepa.

Paleta de culori integrata in solutia designului interior tinde sa sublinieze finisajele naturale, avand ca fundal culoarea verdelui X (fibra) adica o reintegrare subtila a lumii vegetale.

Spatiile de expunere tratate deschis, sub forma unor polite suspendate dau impresia de plutire, dand impresia de spatiu mult mai amplu, desi aparent spatiul este destul de restrans.

Spatiile de depozitare partiale integrate in zona inferioara, au fost ascunse de ochiul privitorului, pentru a pastra o linie cat mai curata si ordonata.

Corpurile de iluminat pastreaza simbolul “modulul repetitiv” organic, desprins din natura, integrat intr-o celula.

Contrastul dintre pereti si pardoseala accentueaza peretii pentru a accentua produsele expuse, zona fiind astfel marcata pentru a atrage privirile spre acestea.

Follow: