Despre noi

Aceasta este pagina de prezentare a companiei DECO Design Interior din Bucuresti, firma specializata in servicii de Design Interior oferind toate etapele necesare proiectarii in finalizarea unei Amenajari Interioare.

Firma Deco Design Interior ofera servicii complete de design interior destinate amenajarilor interioare incluzand: consultanta, concept design interior, randari 3D, proiectare, alegerea tuturor finisajelor si materialelor si management de proiect. Serviciile firmei acopera arii de specializare variate: rezidential, comercial, office (birou), spatii publice, etc.

Ideile in domeniul Design-ului Interior , noile stiluri ,  concepte de Amenajare Interioara isi gasesc locul aici unde iti poti contura nivelul serviciilor si gama de produse pe careti-o putem oferi.

Cream spatii unde oamenii isi desfasoara activitatea si traiesc, spatii interioare si exterioare ce implica intrepatrunderea eficienta a functionalului si esteticului.

In toate lucrarile noastre de Design Interior , punem pret echilibrul compozitional , folosind materialele si produse de calitate, unde detaliul are un rol important in creionarea unei Amenajari Interioare

Printr-o simpla navigare iti poti face o impresie in privinta serviciilor oferite, a portofoliului, a echipei, a noutatilor media si blog, tendintelor in domeniul Design-ului Interior si Amenajari Interioare, produselor recomandate de noi si vei gasi o modalitate facila de a ne contacta.

 

Daniela

Daniela este absolventa a Colegiului de Arhitectura – Specializarea Arhitectura de Interior si Mobilier din cadrul Universitatii de Arhitectura Ion Mincu. In curs studiaza Arhitectura la Facultatea Tehnica din Cluj. Are o experienta de peste 10 ani in domeniul Arhitecturii de Interior. Reprezinta compania in zona de Nord a tarii.

Ioana

Ioana este absolventa a Colegiului de Arhitectura – Specializarea Arhitectura de Interior si Mobilier din cadrul Universitatii de Arhitectura Ion Mincu. Are o experienta de peste 10 ani in domeniul Arhitecturii de Interior.   Reprezinta compania in zona de Sud, restul tarii si in afara Romaniei.

 

 

Instagram