Home ยป DESPRE NOI

DESPRE NOI

Aceasta este pagina de prezentare a companiei DECO Design Interior din Bucuresti, firma specializata in servicii de design interior oferind toate etapele necesare proiectarii si finalizarii unei amenajari interioare de calitate.

       

Ideile in domeniul design-ului Interior, noile stiluri,  concepte de amenajare interioara isi gasesc locul aici unde iti poti contura nivelul serviciilor si gama de produse pe care ti-o putem oferi.

Cream spatii unde oamenii isi desfasoara activitatea si traiesc, spatii interioare si exterioare ce implica intrepatrunderea eficienta a functionalului si esteticului.

 

In toate lucrarile noastre de design interior, punem pret echilibrul compozitional, folosind materialele si produse de calitate, unde detaliul are un rol important in creionarea unei amenajari interioare.

 

Firma Deco Design Interior ofera servicii complete de design interior destinate amenajarilor interioare incluzand: consultanta, concept design interior, randari 3D, proiectare, alegerea tuturor finisajelor si materialelor si management de proiect.

Serviciile firmei acopera arii de specializare variate: rezidential, comercial, office (birou), spatii publice, etc.

 

Printr-o simpla navigare iti poti face o impresie in privinta serviciilor oferite, a portofoliului, a echipei, a noutatilor media si tendintelor din domeniul design-ului interior si amenajarilor interioare, produselor recomandate de noi si vei gasi o modalitate facila de a ne contacta.

_________________________________________