Home ยป # Design interior casa, amenajare clasica in Mogosoaia

# Design interior casa, amenajare clasica in Mogosoaia

Casa din imagine situata in localitatea Mogosoaia a fost preluata de echipa decodesigninterior pentru a implementa dorintele beneficiarilor si acele dificultati cu care se confruntau in amenajarea spatiului, pentru o solutie optima.

Desi beneficiara este o familie tanara cu 2 copii mici, ca preferinta principala a acestora, a fost ca stilul de amenajare dorit sa fie clasic mediteranean, o linie care sa se pastreze aproape in toate spatiile, cu exceptia zonei mansardei, un spatiu care prin abordare a fost tratat cat mai deschis , pastrand o linie mai tinereasca.

Pentru living, in configurarea mobilierului s-au pastrat directii cu zone de interes, alegand compozitii clare in modul de tratare a decoratiei de la pereti, pastrandu-se simetria plecand de la zonele de interes, integrand piese centrale-un semineu, o oglinda, elemente care sa atraga atentia si sa focalizeze privirea spre aceste zone.

S-au ales compozitii echilibrate in tratarea peretilor, pastrand ideea de simetrie, alegand ancadramente similare de-o parte si de alta a spatiului de acces gandit deschis intre living si dinning.

Piese usoare de mobilier, dar care au si rol functional, acela de ascundere a unor elemente in partea de jos, au fost alese pentru a evidentia si mai mult ideea de simetrie a intregii compozitii , prin modul de organizare al spatiului.

Ca finisaje principale, s-a mers pe lemn masiv, lemnul profilat, paroseli din lemn masiv si piatra naturala in zonele des folosite, bai si bucatarie. @decodesigninterior.com

Follow: