Home ยป # Design interior casa stil contemporan Pipera

# Design interior casa stil contemporan Pipera

In solutia de fata s-a dorit o amenajare contemporana cu linii cat mai simplificate, care sa sugereze o atmosfera calda si care sa raspunda unor functiuni clare, adaptate la cerintele familiei.Solutia deschisa de amenajare pentru zona de dinning si living, dau impresia de spatiu generos si primitor.

In living s-a ales ca piesa importanta sa fie reprezentata de semineul pe lemne, care printr-o prelungire a structurii, incorporeaza si plasma tv, dand senzatia de piesa comuna cu dubla functiune. Finisajul acestuia, cu o structura ce a fost imbracata in lemn, pastreaza prin aproprierea de nuante finisajul regasit la mobilier, nota de accente fiind data elementele precum rame ce incadreaza zona vitrata a semineului.

Elemente mult mai detaliate precum tapetul si corpurile de iluminat echilibreaza linia clara a structurii din lemn, particularizand intreg ansamblul prin accente asupra carora se se opreasca privirea de ansamblu.

Pentru plafoane, prin integrarea unor scafe ambientale pe zonele de interes, raportate la intreaga solutie de configurare a mobilierului , completeaza tot ansamblul, sustinandu-l prin aceste efecte de lumina scenografice.

Intre zona de zi si zona de lectura, am pastrat o varianta cu usi vitrate care sa se poata deschide prin glisare dupa preferinte, putand deschide acest spatiu in functie de cerintele de pe moment.

Follow: