Home » #Design interior amenajare interioara casa Domnesti

#Design interior amenajare interioara casa Domnesti

Un model de design interior modern de abordare pentru o familie tanara care a dorit sa aiba un spatiu confortabil si cu anumite elemente de mobilier aparte, care sa iasa din tipare.
Un spatiu semi-deschis, iar functia de depozitare a fost concentrata la nivelul holului de acces, prin introducerea unor piese de mobilier realizate special pentru aceasta amenajare.
Marcând importanta gatitului în stilul de viata al proprietarilor, acestia pot socializa in cadrul familiei in zona separata, special creata pentru ei.

Livingul comunica deschis cu zona de dinning iar spatiile sunt unificate la modul subtil printr-o tratare similara a materialelor in zona de socializare pentru cei din familie.

Spatiul livingului si a dinningului au ca element comun stativul plasmei tv care permite o dubla vizibilitate in functie de zona in care se afla utilizatorul.
Amenajarea accentueaza atmosfera primitoare si plina de caldura a intregului interior.
Cadrul dominat de tonuri terne-neutre au in anumite incaperi anumite elemente de decor colorate sau contrastante.

A fost amenajat un spatiu special pentru beneficiari la mansarda, care si-au dorit un spatiu dedicat oaspetilor pentru diverse activitati de destindere.

Scenariile diferite care se regasesc in amenajare au fost tematicile aparte din camerele copiilor unde s-a dorit o abordare aparte, cu eroi si personaje din filmele care ii pasioneaza.

Follow: