Home ยป # Design interior stil contemporan pentru amenajare casa in Mogosoaia 2

# Design interior stil contemporan pentru amenajare casa in Mogosoaia 2

Proiectul a fost preluat de echipa decodesigninterior din faza la rosu, putin inainte de a se demara etapa de instalatii, asa ca am putut aborda idei clare, in proiectul de design interior.
Atentia a fost acordata atat finalizarii intregii amenajari interioare cat si realizarea mansardei locuibile. Pentru imbunatatirea aspectului exterior al fatadei, ne-am orientat in a alege materiale calitative precum piatra naturala si inserand pe alocuri decoruri cu influente mediteraneene.
Pentru interior, preferintele clientilor au fost pentru un stil contemporan.

zona de living cu zona de sedere

S-a pastrat o compozitie simetrica a structurii de la peretele principal, gandind o geometrie de impact, pastrand ideea de chenare preluata din structura plafoanelor, creaind atat un efect mult mai amplu prin profunzimea data de nisele gandite din spatele canapelei, cu efect estetic si care sa atraga privirea asupra zonei de interes. Aceste au si un rol util, fiind o structura “suport”, pentru decoratiunile din spatele canapelei.

Pentru living, s-a optat pentru amenajarea acestuia cat mai simplu, acesta sa comunice cu zona de
bucatarie deschisa si implicit cu zona de bar, pentru zona dedicata micului dejun in familie.

imagine din zona bucatariei deschise ce cuprinde peninsula cu zona bar
imagine cu zona de dinning ce poate fi reconfigurata

Necesitatea de a avea un spatiu dedicat mesei, in timpul petrecut cu familia, a fost o cerere speciala a beneficiarului.Pentru aceasta s-a gandit un spatiul special amenajat cu o masa extensibila pentru a raspunde unui numar de utilizatori, in functie de orice situatie si daca momentul respectiv o va cere.

O Dormitorul matrimonial comunica cu baia matrimoniala iar dormitorul copiilor au baia comuna.

Follow: