Home » Design interior pentru amenajare interioara apartament lux, stil glamour, Baneasa _duplicatepost

Design interior pentru amenajare interioara apartament lux, stil glamour, Baneasa _duplicatepost

ARTICOL


Designul interior pentru apartamentul in stil glamour, s-a dorit unul relaxand avand in vedere
faptul ca apartamentul este unul de lux, un spatiu foarte generos, iar fiecare camera avand baie proprie.
Interventia echipei decodesigninterior.com s-a facut din faza incipienta, permitand creea unei solutii pentru sistemul de iluminat si integrarea unei solutii de casa inteligenta.

design-interior-Baneasa-glamour
design-dormitor-lux-Baneasa

Pentru zona de living, s-a dorit o compartimentare de zona de hol cu pereti mobili din sticla decorata, pentru a oferi intimitate atat fata de holul comun dintre cat si fata de holul de la intrare.
Dormitoarele s-au dorit unele somtuoase, amplu decorate iar in dormitorul principal s-a dorit integrarea unui semineu decorativ, pe bioetanol.

design-interior-bucatarie-swarovski

Intreaga amenajare are la baza un stil neoclasic, adaptat la nevoile contemporane, pastrand o atentie deosebita pieselor importante din amenajare ce au un caracter atemporal.

Spatiile pastreaza o linie comuna, mobilierul confortabil, practic, pastreaza o linie gratioasa si eleganta a formelor adaptate la nevoile actuale.

Coloristica principala din toate incaperile au fost gandite ca un fundal, diferentele din fiecare spatiu fiind subliniate de accentele date de mobilierului principal.
S-a dorit o fluidizare a spatiului dedicat activitatilor din cursul zilei, dedicat mai mult socializarii din cadrul familiei si oaspetilor, astfel s-a ales o configurare mai deschisa a acestuia apeland la elemente de separare tip sticla prin suprafete translucide prin care lumina sa poata patrunde si catre alte spatii de acces catre celelalte incaperi.
Dormitorul matrimonial este deservit de un dressing generos, cu depozitari realizate la comanda. În ceea ce priveste baile, baia matrimoniala, mult mai spatioasa, este tratata mult mai pretios decat restul spatiilor.

Follow:
Share: