Amenajare interioara casa in Targu-Mures

 

 

design-interior-casa-Mures

Solutia de design pentru Camera copilului este simplu tratata, folosirea mochetei, a accentelor de culoare la pereti, a culorilor odihnitoare, face ca aceasta camera sa dea un plus de confortul.

design-interior-dormitor-casa-Mures

Casa moderna localizata in Targ-ul Mures, este o casa construita cu 7 ani inainte, intr-un ansamblu de locuinte duplex, pentru care beneficiarii au dorit o reamenajarea interioara, apeland la servicii de design interior. Acestia au dorit schimbarea finisajelor interioare si reconfigurarea instalatiilor si de recompartimentare a mansardei. Pentru acest proiect de design interior modern, s-au folosit culorilor neutre cu accente de culoare si finisaje speciale pe alocuri.

Pentru Living, folosirea nuantelor de bej, s-a mers pe culorilor cat mai deschise, pentru  a da luminozitateaiar realizarea scafelor pentru zonele mai putin luminoase, face din aceast proiect sa aduca un plus de confort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.